Cookie Consent by Cookie Consent Beregn prisen for en mureropgave på 2 minutter | Murerpris.dk

Anbefalinger fra Håndværker.dk af vores dygtige samarbejdspartnere

Murermester Hamann
marie
19. Februar 2021

Hurtig udrykning endda i en weekend, venlig og professionel. Fin opfølgning og afslutning på det udførte arbejde. Kan kun anbefale murermester Hamann til andre måtte tænke i beton, fliser, klinker mv.

Murermester Holm Aps
Peter
18. Februar 2021

Kan kun give Mathias min højeste anbefaling. Han rådgav os meget kyndigt (og ofte) ifm. etablering af nyt terrændæk i vores gamle hus fra 1898. Mathias stod for støbning af betondækket mens han sørgede for en kyndig VVS'er til at trække slanger mv. til gulvvarmen. Alt blev udført inden for den aftalte tid og med en rigtig god dialog løbende. Vi oplevede at Mathias var meget fleksibel undervejs i forløbet, som bar præg af en meget personlig kontakt, hvilket var ret for os som ikke-fagfolk.

MS Byg&Service
Anne
18. Februar 2021

Kan varmt anbefale MS Byg&Service , som fornylig har renoveret vores 2 badeværelser. Håndværket er i top, tidsplanen blev overholdt og håndværkerne er venlige og meget hjælpsomme. Vi er meget glade for vores to nye badeværelser! Mvh Anne - Gentofte

Murermester Salting
Susanne
16. Februar 2021

fantastisk service fra start til slut. Skulle have skiftet fuge i brusenichen på grund af fugt fra gammel beton fuge. Ringede og fik god snak og modtog tilbud dagen efter. Arbejdet blev udført et par dage efter til fuld tilfredsstillelse. Vil klart bruge dette firma fremover. Kan kun anbefales.

Murermester Nicki Sørensen ApS
Bjarne
11. Februar 2021

I forbindelse med opsætning af nye stikkontakter i et værelse havde elektrikeren fræset flere kanaler i muren. Jeg havde derfor brug for en murer, der kunne lukke disse kanaler. Jeg kontaktede murermester Nicki Sørensen, som jeg kunne se havde gode anmeldelser, og jeg blev ikke skuffet. Han kunne komme dagen efter, hvilket han gjorde til den aftalte tid, og han lavede et super godt arbejde med at få lukket kanalerne i muren. Han gav også gode råd i forbindelse med noget løsnet puds i væggen. Jeg vil helt klart anbefale Nicki Sørensen til andre, der skal bruge en murer.

AT MURERFIRMA ApS
Maria
5. Februar 2021

At- murerfirme kom til tiden fik hurtigt båret mørtel op og gjort klar. Pudsede murene i køkkenet op- virkelig pænt arbejde med knivskarpe kanter i vinduesnischen. Der var god stemning. De var høflige og imødekommende og gav sig tid til lige at snakke om projektet. De gjorde deres arbejde uden pause pakkede alt sammen , fejede pænt og ryddede op . Og var ude af døren igen. Nemt og smertefrit! Super professionelle ! Dem kan man roligt ansætte. Mvh. Maria

PHD Byg ApS
Michael
4. Februar 2021

Vi har anvendt og samarbejdet med PHD Aps og Philip i forbindelse med forberedelse af lokale til montering af nyt Svane køkken. PHD ApS har været en rigtig god og super sparring, og arbejdet der er gennemført er af høj kvalitet, stor fleksibilitet, leveret til tiden, kanon kommunikation og lever mere end op til forventninger og aftale. Vil til enhver tid samarbejde med PHD Aps igen, og vil anbefale PHD Aps med topkarakter. Flot rådgivning, suveræn dialog og udførelse af arbejde.

Murerfirmaet Sander ApS
Anders
29. Januar 2021

Hyrer du Sander, så kan du godt regne med, at du får mere end "bare" en murer. I forbindelse med vores kælderrenovation viste det sig, at han nærmest var vores entreprenør. Han koordinerede nemlig hurtigt med både VVS, tømrer og elektriker og fik lagt en plan. Netop den plan, som jeg havde frygtet for, at jeg selv skulle stå for. Og så er der alt det håndværksmæssige, hvor Sander virkelig også viser, at han har lavet mange badeværelser og løsninger i kældre. Vi havde fra start en plan, men den udfordrede han ved flere lejligheder. Det blev måske en smule dyrere, men frem for alt blev resultatet også meget bedre, end vi havde håbet. Alt fra flisevalg til de forskellige elementers placeringer har Sander erfaring med og en holdning til. Det var en stor hjælp for os. Og ja - så synger han også, når han arbejder.

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.