Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.059 anbefalinger
På platformen har vi 97.684 håndværkere
Vi har indsamlet 373.238 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster nye fliser og klinker til et badeværelse? Beregn prisen her!

Med beregneren øverst på siden kan du beregne prisen på et nyt flise- eller klinkegulv eller opklæbning af fliser på væggene i badeværelset.

Du kan også bruge vores badeværelsesberegner og beregne en totalpris på renoveringen eller nyetableringen af et badeværelse:

Beregn en totalpris på et nyt badeværelse her

Om klinker og fliser

Klinker vil altid være fliser, men fliser vil ikke altid være klinker. Hvordan? Jo, en flise kan jo også være til haven eller lignende. En klinke er en keramisk plade, der er vandafvisende og meget stærke. De er derfor meget almindelige byggematerialer i forbindelse med vådrum. Når man klinker badeværelse opsættes og fures klinkerne, så der ikke kan trænge vand og fugt ind i selve vægkonstruktionen.

Det er vigtigt at pointere, du altid skal hyre en uddannet murer til levering og montering af klinker til badeværelset. Selvfølgelig først og fremmest fordi vådrum – som et badeværelse med klinker – stiller store krav til korrekt udførelse. Der er ligeledes en del regler og regulativer, der skal overholdes når man etablerer nyt bad.

Du får et online pris tilbud på klinker til badeværelse ved at udfylde vores prisberegner ovenfor. Bemærk at du derigennem får en vejledende overslagspris, samt tilbud om en samtale med en dygtig murer. Vi anbefaler du tager imod samtalen – der vel at mærke er gratis for dig – så en murermester kan vurdere dit specifikke behov. Derefter vil han give en endelig pris på klinker til nyt bad.

Hvilke slags klinker findes der til badeværelset

Klinker er dybest set keramiske plader og forefindes derfor i to typer:

  • Klinker med glaseret overflade til badeværelset.
  • Klinker med ubehandlet overflade til badeværelset.

Hvilke man vælger er op til din æstetiske præferencer. Mest af alt fordi klinker til badeværelse nu om stunder bliver produceret, så de overholder alle regler, samt behov for vådrumssikring.

Klinker kan også anvendes, hvis man ønsker at skabe et unikt badeværelse med mosaik. Kun størrelsen på klinkerne afgør, hvad der er muligt. Vi sørger for du får kontakt til en dygtig murer, der er fingernem nok til at lægge præcis dén mosaik du måtte ønske dig.

Murerpris.dk vil dog anbefale at man tænker sig grundigt om, før man bestiller en mosaik når man skal have klinker i sit badeværelse. Det skyldes ene og alene at gensalgsværdien af huset ikke stiger nævneværdigt, såfremt klinkerne har et aparte visuelt udtryk.