Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

På Murerpris.dk kan du beregne et billigt tilbud på facaderenovering af din bolig.

Med tre simple trin – vælg opgavetype, indtast data og modtag tilbud – vil du på 2 minutter kunne modtage et eksempel på, hvorledes et tilbud på en facaderenovering kan se ud.

Prisberegneren på Murerpris.dk er en god og effektiv måde at finde frem til et tilbud på facaderenoveringer.

Du kan beregne tilbud på forskellige former for facaderenoveringer. Efter du har modtaget et eksempel på et tilbud fra prisberegneren, vil Murerpris.dk tilbyde dig en gratis håndværkerbesigtigelse.

Få en murer på besøg

Murerpris.dk vil kunne arrangere et møde med en dygtig og kvalificeret murer, der vil komme forbi til en besigtigelse og snak omkring din facaderenovering. Mureren vil efterfølgende kunne komme med et godt og billigt tilbud på en facaderenovering baseret på dine konkrete tal og behov.

Mødet med mureren er gratis og uforpligtende, så vi anbefaler kraftigt, at du tager imod tilbuddet om et håndværkerbesøg. Tilbuddet fra prisberegneren er et overslag. Med et besøg fra en murer vil du modtage et konkret og billigt tilbud på facaderenovering, der tager udgangspunkt i din konkrete opgave. Prisen vil, i de fleste tilfælde, vise sig at være billigere end den generelle udregning fra prisberegneren.

Du skal også være velkommen til at kontakte os direkte på tlf: 7022 8014, og få arrangeret et besøg af en af vores murere med det samme.