Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Leder du efter en dygtig murer nær dig? Start dit projekt her.

På murerpris.dk kan du hurtigt og nemt få kontakt til en dygtig murer fra dit lokalområde.

Sådan hjælper vi dig:

  • Du udfylder formularen/beregneren øverst på siden med din mureropgave og dine kontaktoplysninger.
  • En af vores medarbejdere kontakter dig snarest muligt (typisk inden for 3-4 dage) og spørger ind til opgaven og dine behov.
  • Vi arrangerer et gratis tilbudsmøde med en murer hjemme hos dig. Mureren får en snak med dig om opgaven og sammensætter herefter et godt tilbud til dig.
Tilbuddet, du modtager, er selvfølgelig helt uforpligtende (du kan frit sige ja eller nej tak), og hele vores formidlingsservice er helt gratis.

Mureropgaverne i beregneren

  • Komplet nyt badeværelse
  • Fliser og klinker
  • Facaderenovering, herunder fugearbejde, facadeisolering og facadepuds
  • Opmuring af ydervægge, indervægge og havemure
  • Tilbygninger og nybyggeri, herunder fundamenter og opmuring

Murere i Storkøbenhavn, Sjælland, Fyn og Jylland

Vi samarbejder med selvstændige murere over hele landet. Det betyder, at vi kan sætte dig i kontakt med en dygtig lokal murer, uanset om du bor i København, Midtjylland, på Fyn, Sjælland osv.

Vær dog opmærksom på, at hvis du bor på en af de mindre øer, så kan det være svært for os at finde en murer fra dit lokalområde – men vi gør selvfølgelig vores bedste.

Du får en vejledende murerpris mens du venter

Før vi kontakter dig, sender vi en vejledende pris på din mureropgave til dig pr. mail – faktisk straks efter du har indtastet din opgave.

Vi gør dette, så du kan få et overblik over prisniveauet på din opgave. Vær dog opmærksom på, at der kan være en del forskel på den vejledende pris og det reelle tilbud, da vores prisberegner ikke kan tage højde for alle opgavens detaljer. Typisk er vores pris noget højere end murerens.

Du er naturligvis også velkommen til at bruge beregneren, selv hvis du ikke har brug for et murertilbud. I så fald kan du bare fortælle vores medarbejder, at du ikke er interesseret i et møde, eller du kan skrive en mail til info@prisberegning.dk og bede om at få slettet dine brugerdata.

Læs mere om vores prisberegner her.