Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Brug vores beregner for at få en pris på et bølgeeternittag

 

Hvis du overvejer at udskifte dit tag af eternit, er det med høj sandsynlighed bølgeeternit, du søger efter. Her på Tagpris.dk har vi gjort det nemt for dig at beregne hvor meget det vil koste, at få leveret og monteret tag af bølgeeternit.

Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular, der i øvrigt er gratis og uforpligtende, og derefter afvente en opringning fra en af vore kompetente medarbejdere.

Du vil derefter modtage personlig vejledning, så vi sikrer os at du får kontakt til den helt rigtige håndværker.

Bølgeeternit har mange gode egenskaber, udover det er en billig løsning, der også er hurtig at få monteret.

Fordele og ulemper ved bølgeeternit

Fordelene ved bølgeeternit er i høj grad til at tage og føle på, især fordi bølgeeternit er vedligeholdelsesfrit. Et aspekt mange husejere nok vil sætte kraftigt pris på i dagligdagen. Bølgeeternit er i øvrigt den mest almindeligt forekommende type eternit.

Ordet eternit dækker over et grundmateriale, der mere præcist beskrives som fibercement. Fibercement refererer til det faktum, at eternit er et materiale der er lavet ud af cement, forstærket med fibre. Disse er i øvrigt cellulosebaseret, hvor det før i tiden var det mere sundhedsskadelige materiale, asbest, man anvendte.

Selvom bølgeeternit er brandhæmmende, tillader bølgeeternit alligevel huset at ånde, så man er sikret et godt indeklima. Modsat skifereternit, kan bølgeeternit monteres uden undertag, uden at miste sine positive egenskaber.

Bølgeeternit har typisk en holdbarhed på 20-25 år og er altså et glimrende materialevalg, såfremt man prioriterer de praktiske egenskaber frem for æstetikken. Sidstnævnte er – som du kan læse nedenfor – en af de få ulemper ved bølgeeternit.

Ulemper ved bølgeeternit er til at overskue. Primært øger eternit ikke husets gensalgsværdi i samme grad som andre tagtyper. Derudover er holdbarheden en del kortere en tegl i almindelighed og lertegl i særdeleshed.

Beregn en onlinepris på bølgeeternit, ved at udfylde vores formular. Du modtager så med det samme et vejledende tilbud på tag af bølgeeternit, der er helt uforpligtende.