Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.059 anbefalinger
På platformen har vi 97.684 håndværkere
Vi har indsamlet 373.238 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Det danske klima forandrer sig i takt med den globale klimaudvikling. Det skaber mange udfordringer. Betragter man problematikken fra en byggeteknisk vinkel, er der især én ting der bør overvejes: Isolering af husets facade.

Priser på facadeisolering afhænger naturligvis af husmurens samlede areal, samt hvor omfattende en renovering af husmuren – altså den gamle mur – der er nødvendig.

Fordele ved en facadeisolering er der mange af. Først og fremmest skal det bemærkes, at det indvendige areal forbliver intakt. Det er naturligvis en vigtig del af overvejelserne, når man kigger på fordele og ulemper ved forskellige metoder til isolering af hus. En facadeisolering er en anbefalelsesværdig løsning, idet man ikke giver køb på nogle af husets eksisterende indre kvaliteter, samtidig med man får et væsentlig bedre indeklima. Derudover kan det æstetiske potentiale ved en facadeisolering heller ikke underdrives: Når du alligevel skal have nyt materiale udenpå den eksisterende mur, har du en fantastisk mulighed for at ændre husets udseende.

Godt tilbud på facadeisolering

Når du søger efter priser på facadeisolering, er det naturligvis også vigtigt at overveje andre aspekter af dit byggeri. En isolering af facaden er et omfattende arbejde og kræver bl.a. opstilling af stillads. Hvis du alligevel påtænker også at renovere dit tag, kan det være en fordel at få det arbejde udført samtidig.

Hos Murerpris.dk har vi ekspertise i at formidle kontakt til en murermester, der kan varetage så stor en opgave. Derudover kan vi, via vores søsterside Tagpris.dk, også være behjælpelige med at kontakte en erfaren tagdækker. Vi sikrer dig at du får kontakt til kompetente håndværker og at du får en god pris på facadeisolering.

Fordele ved facadeisolering

En facadeisolering er kendetegnet ved, at der bygges en ny mur uden på den allerede eksisterende mur. Imellem de to mure lægges et (eller flere) lag af isolationsmateriale, som f.eks. Rockwool. Isolationsmetoden sikrer dit hus stadig kan ånde, selvom det er velisoleret. Isolering af husfacade er en god måde, at sikre man holder varmen om vinteren.

Konceptet med en nyopmuret ydermur, gør at husets varmetab falder drastisk, hvormed genslagsværdien stiger tilsvarende. Om sommeren har en udvendig facadeisolering også den fordel, at huset forbliver køligere indvendigt end udenfor. Tjek vores prisberegner og få en god pris på facadeisolering af huset.