Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Vejr og vind i Danmark tærer. Også på murværk. Den høje luftfugtighed og de store temperaturudsving gør at mørtlen og murstenene i ny og næ trænger til en overhaling. I stedet for at skifte muren ud, er det oplagt at få den pudset og vandskuret.

Når man har besluttet sig for en facaderenovering, er vandskuring en æstetisk og holdbar løsning. En facaderenovering med vandskuring giver huset et helt nyt udseende og genopretter samtidig murens ’sundhed’. Til formålet anvendes en særlig sten, der konstant gennemvædes.

Man kan også renovere facaden ved filtsning. Filtsning er en gammel teknik, hvor man lægger en overflade af facadefilts på hele muren der jævnes. Derefter bearbejdes muren med et særligt filtsebræt og får derved en karakteristisk overflade med svage aftegninger af cirkulære strøg.

Pristilbud på vandskuring kan man få ved at indtaste dette i vores prisberegner.

Facaderenovering: Vandskuring giver farvemuligheder.

Når man gerne vil have en pris på vandskuring af husfacade, er det ganske nemt at bruge vores prisberegner. Du kan ikke tilføje specifikke farver i beregneren, men det skyldes at der ikke er nogen farvebegrænsninger.

Uanset hvilken nuance du ønsker din nye mur i, kan farven iblandes pudsen og give dit hus præcis dét udseende, du ønsker. En faktor der skal overvejes – når du søger en facaderenovering, vandskuring, pris på den fra en murermester, eller lignende – er selvfølgelig arbejdstid.

Du undgår ikke der opstår larm og gener under håndværkernes arbejde. Selve processen med filtsning larmer ikke, men klargøring af muren gør! Eksempelvis kan mørtlen være mørnet så den skal opfræses og udbedres, før man kan lægge et lag af puds udenpå. Det kan også være irriterende at håndværkerne tramper rundt i din have. Det er derfor formålstjenligt at overveje om arbejdet eventuelt kan udføres mens man er på ferie, eller af anden årsag ikke er hjemme.

Pris tilbud på vandskuring af husets facade

Der er mange muligheder når man skal have udbedret murværket. Ud af de mange muligheder for facaderenovering, er vandskuring en pris mæssigt billig løsning. Hvor meget det præcis kommer til at koste, afhænger af det endelige tilbud du modtager fra den murermester vi formidler kontakten til. Prisoverslaget – der kommer hurtigt og uforpligtende fra os – kan fungere som en rettesnor, så du véd hvor niveauet er før dit møde med murerfirmaet.