Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Trænger badeværelset til en overhaling? Hvis svaret er ja, er det mest oplagt at overveje hvilke fliser til bad man ønsker. Fliser fås i mange forskellige former, materialer og prisniveauer. Det bør altid være en faglært murer, der monterer nye fliser i badet, så man er sikret fugt ikke trænger ind mellem dem.

Hvad koster det at renovere bad? Dét spørgsmål kan du let få et svar på, hvis du beregner en overslagspris med vores online prisberegner. Nye fliser til bad skal selvfølgelig opmures af en professionel, men bemærk at arbejdet også kræver en VVS-installatør. En VVS pakke ér inkluderet i vores beregner her på siden.

Søger du i det mangefacetterede udvalg af fliser, bad, armaturer eller andet tilbehør til bad, kan du orientere dig via artiklerne her på siden. Fliser til bad fås både som keramiske fliser og som naturfliser. Uanset typen er det vigtigt du engagerer en uddannet murer til at udføre arbejdet korrekt.

Renovering af bad, nye fliser?

Tænker du også på den eventuelle gensalgsværdig, når du engang skal af med huset igen? Er det en af dine begrundelser for at renovere bad? I så fald kan vi kraftigt anbefale at man overvejer en neutral æstetik, når man skal finde et pris tilbud på fliser til bad.

Definitionen på et smukt badeværelse vil altid afhænge af øjet, der betragter det. Selvom du og din familie elsker vilde farver med fliser i alle regnbuens nuancer, er det jo ikke sikkert de næste beboere har samme smag! Det kan derfor betale sig, når man skal renovere badeværelse, at få levering og montering af fliser til bad i neutrale (hvide) nuancer.

Pang-farverne kan tilføjes via mere udskiftelige dele af rummet. Sådan opnår du det æstetiske udtryk, du ønsker, uden at give køb på forøgelsen af husets værdi.