Free cookie consent management tool by TermsFeed Priser på mureropgaver på 2 min. | Facader, fliser, badeværelser mm.

God forberedelse gør arbejdet lettere

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en murer pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

At få udført et stykke murerarbejde er ofte en del af et større projekt. Derfor er det vigtigt at være godt forberedt til et møde med en murer. Grundig forberedelse sikrer, at der bliver taget hånd om alle dele af arbejdet.

Sørg for at have en udførlig beskrivelse af opgaven klar til mureren, så denne er helt på det rene med, hvad der skal udføres. God forberedelse og sparring med din håndværker vil mindske risikoen for fejl og mangler ved det færdige stykke arbejde.

Gør det klart for mureren under de indledende møder hvad det helt præcist er, du gerne vil have lavet - store såvel som små detaljer. Så har mureren bedre mulighed for at rådgive og vejlede dig inden opgaven påbegyndes. Husk at mureren har en grundig viden om materialerne og deres muligheder og begrænsninger.

Inden mødet er det vigtigt at forberede:

  • En udførlig beskrivelse af projektet
  • Evt. tidsbegrænsninger
  • Bliver det nødvendigt med plantegninger, så hav dem klar. Disse kan rekvireres hos din kommune.
  • Dit budget. Hvad er dit økonomiske råderum for opgaven.

Tag hånd om kontraktudformningen

Hvis du skal indgå kontrakt med en murermester, om en opgave, har vi samlet en række dokumenter, der kan være behjælpelige og give inspiration i sådan en situation. Dokumenterne vil give dig et overblik over elementer, der skal tages høje for ved en kontraktindgåelse.

Husk at en godt formidlet opgave gør det muligt for en håndværker at komme med et konkret, udspecificeret tilbud, hvor alle udgifter, ved opgaven, er medtaget i beregningen. Så slipper du for pludselige udlæg, som resultat af løbende ændringer undervejs.

murerpris.dk