Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Hvad koster det at få lagt nye klinker eller fliser på gulvet? Eller måske at få opsat fliser på vægge i køkkenet eller badeværelset? Det kan du få svar på her.

Med vores hurtige og nemme online prisberegner kan du på få minutter få et indblik i prisniveauet på din mureropgave.

Sådan beregner du din pris

  • Start med at vælge ‘Fliser og klinker’ i beregneren.
  • Vælg så kvaliteten på fliserne/klinkerne (dyrere typer som eks. fliser i marmor, sandsten osv. hører under ‘luksus’).
  • Indtast nu opgavens mål og antal rum.
  • Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

Du får nu din vejledende murerpris pr. mail.

Vil du vide mere om vores prisberegner? Find info her.

Opsætning af vægfliser

Fliser på væggene er en rigtigt god idé i rum, hvor der er risiko for, at der kommer vandstænk, skidt eller snavs på væggene. Fliserne er nemlig rigtigt nemme at rengøre, og du risikerer ikke, at fugt og vand skader væggene.

Man opsætter derfor typisk også vægfliser i køkkener og på badeværelser – ikke nødvendigvis på hele vægge, men i stedet der hvor risikoen er størst.

Vægfliser fås i mange forskellige størrelser – fra helt små mosaiksten til store ensartede, klassiske fliser. Vægfliser klæbes op på væggene ved hjælp af fliselim. Det er vigtigt at væggen er helt jævn, når man sætter fliser op, ellers vil resultatet ikke blive pænt. Er væggen ujævn kan den evt. fuldspartles før opsætningen.

Lægning af gulvklinker og gulvfliser

Det er ikke kun i vådrum og køkkener, at det kan være en god idé at lægge gulvklinker. Klinker er nemlig blandt de mest slidstærke former for gulvbelægning, og derfor anvender man dem også i lokaler, hvor der er megen trafik, eksempelvis i entreer, i gange, i lobbyer osv.

Gulvfliser og -klinker lægges i fliselim på et jævnt, tørt og rent underlag. Er underlaget ikke helt jævnt, bør det oprettes først. Dette kan gøres ved at støbe eller spartle et jævnt undergulv før lægningen.

Vil man gerne lægge fliser på et mere ustabilt underlag, eks. ovenpå et trægulv, så er det vigtigt at afstive det først. Gulvbrædder giver sig nemlig, når man går på dem (også selvom man ikke umiddelbart kan mærke det), og derfor vælger man typisk også at lave et nyt undergulv af eks. byggeplader, før man lægger klinker ovenpå.

Få et tilbud fra en murer

Med prisberegneren her på siden kan du hurtigt og nemt få en vejledende pris på din mureropgave. Men prisberegneren kan ikke levere et konkret tilbud – sådan et skal nemlig udarbejdes efter en besigtigelse af opgaven.

Derfor tilbyder vi, som en gratis service, at arrangere et møde hjemme hos dig med en murer. Til mødet vil mureren kunne tage en god snak med dig om dine ønsker, se forholdene på adressen og efterfølgende sammensætte et konkret og præcist tilbud på levering og montering af nye væg- eller gulvfliser.

Du kan læse mere om vores gratis tilbudsservice her.