Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Når murværket sprækker!

Vejret i Danmark er en ustadig størrelse. Den høje luftfugtighed tærer gerne en del på mørtlen i ethvert murværk. Det kræver nye fuger i facaden. Vi har jo også store temperaturudsving, som ligeledes går hårdt ud over mørtel. Derfor skal man udbedre og vedligeholde enhver mur, så sprækkerne ikke vokser.

Få en pris på fugning af facade hér på siden. Selvom du kun har set de første bittesmå sprækker i murværket, er det en god idé at bruge vores service. Når du har lavet en beregning, vil du nemlig modtage et personligt opkald pr. telefon. Dér vil du blive tilbudt et gratis og uforpligtende møde med en murer. Han vil komme og besigtige dit murværk og vurdere om det trænger til nye fuger.

Hvis du alligevel skal have udført andre mureropgaver, kan det især betale sig samtidig at få lavet en fugning af din husfacade. Det er jo ikke en særlig omfangsrig opgave, men du vinder måske flere år inden det er nødvendigt at gennemrenovere din mur.

Fugning af facade

Enhver murermester med respekt for sig selv yder denne service. Du kender sikkert synet af et misligholdt murværk: Hullerne i mørtlen har vokset sig store og asymmetriske, murstenene er begyndt at smuldre og hele muren begynder gerne at hælde mere end hvad godt er.

Hvis din mur allerede er nået dertil, er det på høje tid du beregner en pris på fugning af facade. Så er spørgsmålet ikke længere OM det skal gøres nu, men tværtimod hvor meget nye fuger koster?

Den eksakte pris på dette kræver en besigtigelse af din mur. Murerpris.dk sætter dig med garanti i forbindelse med en kompetent murer, der kan vurdere din murs behov meget præcist. Vi sikrer dig, at mureren også kan udføre arbejdsopgaven til perfektion.

Hvad koster nye fuger?

Svaret på det spørgsmål afhænger af hvor arbejdet skal udføres. Eksempelvis skal et badeværelse fuges på en anden måde, end en husmur. Det afhænger også af arealet på den mur/væg du ønsker fuget. Slutteligt kan eksempelvis prisen på fugning af facade ofte variere afhængig af om du har andre opgaver til mureren.

Lav en prisberegning og afvent vores opkald. Lad os arrangere et møde med en dygtig murer fra dit nærområde. Så får du et gratis og uforpligtende tilbud på nye fuger.