Free cookie consent management tool by TermsFeed Priser på mureropgaver på 2 min. | Facader, fliser, badeværelser mm.

Opmuring - ydervægge og indervægge

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en murer pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Både ved nybyggeri og tilbygninger er murede vægge en rigtigt god løsning - men hvad koster opmuring egentligt?

Det kan du får svar på her.

Med vores online prisberegner kan du hurtigt og nemt beregne en vejledende pris på opmuring. Sådan gør du:

  1. Start med at vælge ‘Opmuring (vægge og mure)’.
  2. Vælg herefter murtypen og de tilhørende detaljer.
  3. Indtast opgavens mål i m2.
  4. Klik på ‘Beregn prisen’, og indtast dine kontaktoplysninger.

Du får din vejledende pris pr. mail (vi sender intet andet end prisoverslaget), og beregneren er altid helt gratis og uforpligtende at anvende.

Du kan finde mere vejledning til prisberegneren her.

Murede ydervægge

Der er lang og rig tradition for at bygge huse med ydervægge i mursten i Danmark. Mursten er slidstærke, solide og kræver næsten ingen vedligeholdelse.

Opmuring i mursten foregår ved hjælp af mørtel. Det er denne masse, der klistrer murstenene sammen, så de sidder helt fast i murværket.

Ydervægge opmures typisk med et hulrum - altså med en formur og en bagmur. I hulrummet fylder man isoleringsmateriale, som mindsker det tab af varme, som man ellers oplever gennem uisolerede ydervægge.

Ydervægge kan dog også opmures i andre materialer, eks. vægelementer i beton eller porebetonblokke mm. I disse tilfælde vælger man typisk at pudse muren op udvendigt efterfølgende for at få en pæn og jævn overflade.

Murede indervægge

Indervægge kan ligesom ydervægge opmures i mursten, betonelementer og lignende. Mange gange vil man vælge at opstille en let skillevæg, hvis man vil tilføje en væg indendørs, men der kan være gode grunde til at opmure en indervæg - eks. hvis man gerne vil bevare husets arkitektoniske udtryk.

Indhent et tilbud fra en murer

Hos murerpris.dk samarbejder vi med selvstændige murere over hele landet. Disse murere er interesserede i at mødes med vores brugere, diskutere deres opgaver og sammensætte gode, konkurrencedygtige tilbud til dem.

Vi ringer dig derfor op efter din prisberegning. Når vi gør dette, spørger vi ind til opgaven, og når det er relevant for dig, er vi i stand til at booke et gratis møde med en murer ind til dig. Er det ikke relevant, så kan du selvfølgelig bare sige ‘nej tak’.

Mødet finder sted hjemme hos dig, og du bestemmer selv tidspunktet. Efter mødet vil mureren sammensætte et godt tilbud til dig - dette kan du også frit sige ja eller nej til.

Læs mere om vores gratis tilbudsservice her.

murerpris.dk