Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

NB! DENNE ARTIKEL ER FORÆLDET: Håndværkerfradraget udløb i slutningen af 2014 og blev omstruktureret i 2015

Er murerarbejde dækket af håndværkerfradraget?

Når regeringen med et bredt flertal vælger at forlænge fradragsordningen helt frem til og med 2014, er det naturligvis for at hjælpe alle håndværkere. Men også for at hjælpe de privatpersoner, der har brug for at hyre en håndværker. Ordningen betyder jo mere arbejde for håndværkerne, fordi kunden sparer penge på arbejdsløn. Spar penge på murer, ved at trække en del af hans arbejdsløn fra i skat. I korte træk går ordningen ud på følgende: Den murermester, vi formidler kontakt til, er naturligvis CVR registreret. Når I mødes og aftaler en pris, skal du blot bede ham om at udfylde fakturaen så det tydeligt er markeret, hvor meget selve arbejdstiden koster. Det er også bedst hvis det noterede beløb er uden moms. Simpelthen p.g.a. kravene fra SKAT.

Hvor stor en del af murerens løn dækker håndværkerfradraget?

Svaret på det spørgsmål afhænger helt og holdent af arbejdets omfang, samt beboere i huset. Man kan maksimalt fratrække 15.000,- pr. voksne person i husstanden. Der er dog et”men”: Det er i den nye ordning gældende, at man ikke kan trække penge fra for eventuelle lejere eller lignende myndige personer i husstanden. For enhver husstand kan man altså fratrække for maksimalt 2 personer + for hjemmeboende børn over 18 år.

Murermester, håndværkerfradrag

I forbindelse med håndværkerfradraget er der andre vigtige ting, man bør være opmærksom på, før man får et online tilbud på murer opgave. Visse typer murerarbejde er ikke inkluderet i ordningen. Skal man f.eks. have opmuret en læmur i haven, eller have lagt nye fliser, er den type byggeri ikke inkluderet i ordningen. Spørg den murermester, vi sætter dig i kontakt med, eller se på nedenstående liste.

Kan alt murerarbejde dækkes af håndværkerfradraget?

Nej. Her følger en kort liste over byggerityper, der IKKE er dækket af håndværkerfradraget: Carporte, brolægninger, terrasser, trapper (også udendørs opmurede), læmure, hegn, stakitter, udhuse, have/udestuer, skure og skorstene. Beregn en pris på opmuring af andre opgavetyper her på murerpris, og du kan roligt regne med en voldsom besparelse. Det eneste det kræver er, at du beder murermesteren om en faktura, der tydeliggører hvilke poster der udgør arbejdsløn, samt at du betaler murerfirmaet elektronisk.