Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Udvendig efterisolering – et energirigtigt valg:

Når man ønsker at spare et betragteligt beløb årligt på varmeregningen og et bedre indeklima, er en oplagt løsningsmodel at få lavet en udvendig isolering af hus. Primært fordi det er den mest langsigtede løsning.

En udvendig efterisolering er et større byggeprojekt, der imidlertid rummer potentiale for mange positive ændringer ved huset. Uanset hvilke specifikke ændringer du går efter, vil en udvendig isolering af dit hus øge huset gensalgsværdi voldsomt. Det er mildest talt et stort projekt man igangsætter, når man skal lave en udvendig efterisolering. Der skal trods alt bygges en ny mur udenpå den gamle og det kræver en del. Der skal graves ud, støbes fundament og mures op.

Det er således den langsigtede investering man skal holde sig for øje, når man overvejer at få et online tilbud på udvendig efterisolering. Arbejdsgangen medfører store støjgener. Skidt og snavs fra byggearbejdet kan heller ikke undgå at sprede sig ud over matriklen. Det er derfor værd at overveje, at lade en kompetent murer til udvendig isolering af hus udføre arbejdet mens du/I ikke er hjemme. Sommerferien er det oplagte valg.

For så vidt man opsætter en udvendig efterisolering, kan man også genopfinde sit hus’ udseende! Da du alligevel skal have en ny mur, kan husets visuelle fremtoning jo ændres helt efter forgodtbefindende. Et parcelhus kan få et mere unikt præg, der gør naboerne gule af misundelse.

Udvendig isolering af hus

De fleste parcelhuse har et særligt udseende, hvor muren jo som regel har synlige mursten og mørtel. I år 2013 ønsker mange imidlertid at fremhæve individualiteten mere. Også når man bor i et parcelhus, eller typehus.

En udvendig efterisolering koster en hel del. Primært fordi det indebærer montering af en ny ydermur. Et parcelhus, der har gennemgået en udvendig isolering, kan se ud lige præcis som man ønsker.

Nogle vælger blot at få en glat, pudset facade med anderledes farver end de omkringliggende huse. Andre går mere drastisk til værks, når de skal efterisolere hus udvendigt. Hvis du har ønske om, at omforme dit hus til en virkelig unik fremtoning, kan du med fordel engagere en arkitekt. Det er en endnu mere langsigtet investering, idet huses værdi vokser eksponentielt når de får et unikt præg.

Brug gerne vores søsterside Arkitektpris.dk for at finde frem til en dygtig og kreativ samarbejdspartner, når du skal skabe dit drømmehus.