Free cookie consent management tool by TermsFeed Priser på mureropgaver på 2 min. | Facader, fliser, badeværelser mm.

Vandskuring eller pudsning af hus - pris

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en murer pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Selv når ens murværk er opført af verdens dygtigste murer, vil det med tiden sprække. Det kræver en udbedring. Det kan selvfølgelig også være, man er træt af at se på det gamle murværk og derfor ønsker et nyt udseende til sit hus. Dér er pudsning af hus en god løsning. Først og fremmest er det en metode til at udbedre slitage og forstærke murværket. Det fremtidssikrer dit hus mod vind og vejr, samt anden slitage.

Visuelt er der uanede muligheder, når man vælger at få udført en pudsning af hus. Pris på dette afhænger af husets størrelse, hvilken indfarvning man vælger til pudsen, samt hvor i landet dit byggeprojekt befinder sig. Metoderne til pudsning af hus er mange, hvoraf den mest almindeligt kendte er; vandskuring.

Hvad koster vandskuring?

Du kan med fordel indtaste dit hus’ oplysninger i vores prisberegner. Sådan finder du nemt en pris på vandskuring af hus.

Vandskuring foregår ved, at mureren først påsmører et lag af puds udenpå det eksisterende murværk. Dernæst planes denne flade ved at skure den med en sten der konstant er gennemvædet.

Pudsning af hus med vandskuring giver en lækker struktur i overfladen og kan udføres med forskellige typer bevægelser. Det kan eksempelvis være lange lige strøg, eller cirkulære bevægelser. Alt afhængig af dette får husfacaden en flot flade, når man ser den tæt på.

Hvad koster pudsning af hus?

En generel regel er at det afhænger af husets størrelse og beliggenhed. Det er naturligvis dyrere i hovedstadsområdet, at få udført en vandskuring af hus, end på den Jyske hede.

Vores prisberegner tager udgangspunkt i et landsgennemsnit, men er en glimrende rettesnor for dig når du skal forhandle en endelig pris med den håndværker, vi formidler kontakt til. Med hensyn til farver er pudsning af husfacade en meget interessant byggeløsning. Det er p.t. muligt at få indfarvet puds i alle tænkelige nuancer. Visuelt vinder dit hus dermed en hel del, i og med facaden ikke bare bliver jævn, men murens farve også får præcis det udtryk du ønsker!

murerpris.dk