Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.059 anbefalinger
På platformen har vi 97.684 håndværkere
Vi har indsamlet 373.238 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

I Danmark er det mest anvendte isoleringsmateriale ubetinget Rockwool. Uanset hvilken type isolering, du skal have udført er rockwool et prisbilligt og formålstjenligt materiale.

Rockwool isolering pris finder du ved at anvende vores prisberegner. En hulrumsisolering etableres ved at indsætte det isolerende materiale i mellemrummet mellem ydermur og indervæg. En hulrumsisolering med rockwool sker typisk ved enten nybyggeri, eller hvis man kan få adgang til hulrummet oppefra, så man kan føre rockwool-pladerne ned imellem yder- og indermur.

Man kan også lave en almindelig facadeisolering med rockwool hvor man “pakker huset ind”, men man kan også lave en efterisolering, med rockwool som det mellemliggende isoleringsmateriale, ved etablering af en helt ny indervæg. Det er en nem metode at efterisolere på, men sker på bekostning af inderarealet.

Rockwool facadeisolering pris beregning forefindes øverst. Under en facadeisolering bygges en ny mur (facade) uden på den eksisterende ydermur.

Efterisolering med rockwool kan også beregnes fra vores søstersider Isoleringspris.dk eller Tagpris.dk. Oftest refererer ordet til at isolere et nyt tag, gerne imellem selve taget og et undertag. Sådan opnår man at kunne benytte tagetagen og et godt indeklima.

Rockwool har super gode isolerende og brandhæmmende egenskaber, så du er garanteret et godt indeklima i dit hus med isolering rockwool.

Hvad koster isolering med rockwool?

Priser på rockwool isolering afhænger selvfølgelig af materialemængden, samt hvor mange arbejdstimer den givne håndværker er nødt til at bruge på at udføre isoleringen.

Det gælder – uanset om man påtænker en rockwool hulrumsisoleringrockwool efterisolering, eller rockwool facadeisolering – om at have overblik over den bedst mulige løsning. Beregneren giver dig mulighed for at beregne en vejledende pris på rockwool facadeisolering, der er så tæt på den endelige pris som muligt. Ønsker du en pris på en anden isoleringsmetode, kan du ringe direkte til os på 70 22 80 14 og få arrangeret et gratis møde og prissætning af en murer.

Men hvad er rockwool egentlig? Er der bagdele ved materialet? Hvorfor er rockwool så godt til at isolere med?

Rockwool

Rockwool er en dansk opfindelse og firmaet Rockwool international er i øvrigt markedsførende i hele EU. Der findes andre producenter af det – i så fald kaldes materialet stenuld eller mineraluld. Isolering med stenuld fra andre producenter er ikke nødvendigvis en billigere løsning. I og med Rockwool produceres i Danmark, skal man jo ikke betale for transport og lignende, når man skal købe råmaterialet.

Rockwool er det førende produkt i verden fordi det – udover sine isolerende egenskaber – også er ekstremt brandhæmmende. Rockwool isolering er fugt- og vandafvisende, så du er sikret mod udvikling af råd og svamp.