Cookie Consent by Cookie Consent Find en murer på Fyn | Murerpris.dk

Få udført murerarbejde på fyn og omegn

Sådan fungerer vores service

1

Indtast opgaven

Indtast din mureropgave i beregneren

2

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en murer pr. mail med det samme

3

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Murerpris.dk har haft stor succes med at arrangere møder med murermestre på Fyn. Her har vi formidlet kontakter, der har endt med byggekontrakter på vandskuring, filtsning, pudsning af facader, samt fuld renovering af badeværelser. På Murerpris.dk kan du via prisberegneren beregne priser og tilbud på en række forskellige typer af mureropgaver - facadeisolering og efterisolering inkluderet. Renovering af badeværelser er især en mureropgave, som mange søger et billigt tilbud på.

Find en pris på din mureropgave

Prisen du får via prisberegeneren er vejledende, og derfor tilbyder Murerpris.dk at sende en murer ud forbi til et gratis og uforpligtende møde. På mødet kan du få en snak med en fagmand om det murerarbejde, du skal have udført, og mureren vil kunne komme med en konkret pris på dit forestående murerarbejde. Vi har med succes arrangeret møder i følgende områder:

  • 5220 Odense
  • 5290 Marslev
  • 5474 Veflinge
  • 5620 Glamsbjerg
  • 5800 Nyborg

Få et tilbud allerede i dag

Skal du også have fat i et murerfirma til en forestående opgave, så start med at lave en prisberegning her på siden, eller kontakt os direkte på tlf: 7022 8014 og få arrangeret et møde med en dygtig og kvalificeret murermester med det samme.
Tilbage til oversigten

Andre beregnere

Prøv vores andre beregnere lige her, og få en pris på 2 minutter.