Vi samarbejder med murere over hele landet

Sådan fungerer vores service

Indtast opgaven

Indtast din opgave i beregneren

Pris pr. mail

Du får din vejledende pris på en murer pr. mail med det samme

Du ringes op

Vores rådgivere vil hjælpe dig videre med dit projekt

Beregn prisen her

Når vi arrangerer møder for dig med en murer, er det altid med en murer fra lokalområdet. Murerpris.dk har samarbejdspartnere på tværs af landet, så vi altid kan sende en lokal muremester ud for at kigge på opgaven.

Vi gør det indledende arbejde nemt for dig

Da prisberegneren udregner en overslagspris på din mureropgave, er det en god idé at tage imod det gratis og uforpligtende besøg af en murer. Så kan du få klar besked om udførelsen og pris.

Fordelen ved at lade Murerpris.dk arrangere et møde for dig er, at du så selv slipper for at finde frem til en dygtig murervirksomhed. Vi samarbejder kun med murermestre vi kan stå inde for, så du er sikker på at få en god og kvalificeret murer på besøg.

Vi kommer i de fleste områder i Danmark, og kan give tilbud på alt fra badeværelser til facadeisoleringer. Du kan her læse mere om de områder vi kommer i:

Vi har med succes arrangeret møder i omegnen af blandt andet København, Aarhus, Odense, Aalborg, Kolding, Holstebro, Esbjerg, Randers, Horsens, Herning, Roskilde og Vejle.

Ring direkte til kundeservice - tlf: 7022 8014 - hvis du ønsker at få arrangeret et møde med en håndværker med det samme.

murerpris.dk