Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.059 anbefalinger
På platformen har vi 97.684 håndværkere
Vi har indsamlet 373.238 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,9 VERIFICERET VIRKSOMHED

Nyt bad, nyt toilet og nye fliser på gulvet? Få hjælp fra en murer

Står man overfor at skulle renovere sit badeværelse er det oplagt at kigge på vores søsterside, VVS-pris.dk. Nogle gange kan en del af renoveringen indeholde planer om nyt bad. Når det skal etableres, skal du bruge en murer.

Oftest skal man have lagt nye klinker, hvor det er vigtigt fugerne slutter helt tæt, eller der skal opmures fundament til badekar. En murerpris på et nyt bad kan nemt, hurtigt og gratis beregnes med prisberegneren.

Når man taler om renovering af vådrum er det vigtigt at understrege, arbejdet altid bør udføres af en kompetent fagmand. Vådrum skal opfylde en del krav og desuden kan et mangelfuldt monteret nyt bad forårsage skader i murværk med mere.

Når man skal have opført nyt bad, murer håndværkeren ofte op i samarbejde med VVS’eren.

Nyt toilet

Såfremt toilettet også skal udskiftes, kan det evt. være en fordel at bruge prisberegneren på siden, VVS-pris.dk. Primært fordi et toilet ikke nødvendigvis skal have et muret fundament. Ofte skal der skæres ud til det, men det arbejde er de fleste VVS’ere kompetente til selv at udføre.

Hvad koster en murer til nyt bad? Såfremt VVS arbejdet – og dermed også levering og montering af nyt toilet – omfatter hele badeværelset, er denne side dit bedste udgangspunkt for en beregning. Vælg blot fuld pakke, da der i så fald også skal sørges for EL med mere.

Badeværelse

Vi anbefaler at man får lavet så meget som muligt, når man alligevel skal have lavet nyt toiletBadeværelse renovering er jo et omfangsrigt projekt og det kan godt betale sig at få lavet så meget som muligt, når man først er i gang med at bryde ned og bygge om.

Find pris på nyt toilet, pris på nyt bad eller pris på badeværelse ved at udfylde vores prisberegner. Uanset hvor stort omfanget af din planlagte opgave ér, kan du let beregne en overslagspris her på siden. Det er i øvrigt 100% uforpligtende og gratis at bruge vores service og modtage et tilbud.