Murerpris.dk er en del af Håndværker.dk

Vi har indsamlet 100.228 anbefalinger
På platformen har vi 97.814 håndværkere
Vi har indsamlet 374.587 Byggeopgaver
Håndværker.dk 4,8 VERIFICERET VIRKSOMHED

Her kan du beregne prisen på murerarbejde ifm. byggeriet af en tilbygning til dit parcelhus.

Hvis du gerne vil have en totalpris – eller måske prisen på et trætilbygning eller en tilbygning i glas – så besøg gerne vores temaside om tilbygninger:

Beregn en pris på tilbygning.prisberegning.dk

Det er meget populært at få bygget en parcelhustilbygning

Parcelhuse er formentlig en af de mest gængse boligformer i Danmark. I ’60erne og ’70erne oplevede byggebranchen et boom i byggefrekvensen. Middelklassen voksede og mange flere havde råd til hus. Sådan opstod typehuse, kaldet parcel huse. De var billige at opføre i god kvalitet og ikke mindst praktisk indrettede.

Gennemsnitlig aldring og generel slitage giver en fællesnævner for huse af disse årgange; murene trænger til en renovering. Tilbygning til parcelhus er en oplagt løsning, når man alligevel skal have udført en facaderenovering.

Nu om stunder ønsker mange også endnu mere plads og at give huset et mere individuelt præg. Skal man have tegnet dette med et æstetisk og kreativt udtryk, er det en oplagt mulighed at kigge forbi Arkitektpris.dk.

Individualitet og øget plads – og dertil hørende øget gensalgsværdig – er endnu en god grund til at få udført en tilbygning til parcelhuset. Her på siden er det ganske nemt at få en helt uforpligtende prisberegning på parcelhus tilbygning.

Hvad koster det at få en tilbygning til parcelhus?

Dette er spørgsmål mange husejere overvejer i disse dage og hurtigt kan få besvaret her.

En tilbygning kræver naturligvis tilladelse fra kommunens Tekniske Forvaltning, så vores pris er derfor ikke den endelige pris på byggeriet. Murerpris.dk er en formidlingsservice, så vi sørger til gengæld for, du får kontakt til den mest kompetente fagmand i dit lokalområde.

Man skal også huske på, at en tilbygning er et omfattende arbejde der kræver fagfolk fra flere forskellige håndværk. Selvfølgelig er det oplagt at lade mureren være den primære entreprenør – og dermed ansvarlig for byggeriet – men det kunne i princippet også være en af de andre.

Der skal jo også lægges strøm og opsættes stikkontakter, så dér har du brug for en elektriker. Hvis der skal etableres vådrum, skal man også hyre en blikkenslagerTømreren står for taget, osv. osv. En samlet pakke beregning finder du dog i prisberegneren her på siden.

Det er altid en fordel at få et samlet tilbud på tilbygning til parcelhus. Det får man let ved at gøre den ene af håndværkerne – typisk mureren – primæransvarlig for byggeriet i kontrakten. Under menupunktet ”dokumenter” finder du en standardaftale til entrepriseopgaver.